Fotoshoot met FYNN Collection

Op 28 Juli heeft On-media een succesvolle shoot gehad in samenwerking met FYNN Collection.  We hebben gefotografeerd voor de nieuwe campaigne, de website en hun nieuwe 70.000 groote oplage magazine. De locaties waren Mainport Design Hotel, Rotterdam en Beach Club Royale, Hoek van Holland.

 

Fotoshoot voor FYNN Collection

Op 28 juli 2014 op-media.eu (een zusterbedrijf van modelvoor1dag.eu) heeft uitgevoerd een dag lang fotoshoot voor Fynncollection.com, een prominente Nederlandse modemerk voor badjassen, badmode en ondergoed. De shoot vond plaats op de locaties van de Mainport Design Hotel Rotterdam en Royal Beach Club - Hoek van Holland. Modellen Nica, Maxime, Fran en Juriaan poseerde voor verschillende thema's te worden gebruikt in de website van Fynn collectie evenals de aankomende magazine.

 

on 28 July 2014 www.on-media.eu (a sister company of www.modelvoor1dag.eu) has performed a day long photo shoot for Fynncollection.com, a prominent Dutch fashion brand for bathrobes, swimwear and underwear. The shoot took place at the locations of Mainport Design Hotel Rotterdam and Royal Beach Club - Hoek van Holland. Modes Nica, Maxime, Fran and Juriaan posed for several themes to be used in the website of Fynn Collection as well as the upcoming magazine.